Κυριακή 9 Μαρτίου 2008


Κολαση το σχολειο,αρχων αυτης ο Λουσιφερ!
Ολοι οι υπολοιποι μαθητες αλλα και καθηγητες ειναι οι "αμαρτωλοι"που σταλθηκαν στα ταρταρα.Ναι!Φερτε στο μυαλο σας την πυρινη κολαση με τα μεγαλα καζανια και τους διαβολακους με τις τριαινες τους να τσιμπολογουν τους "εν βρασμω" αμαρτωλους!

Ε ολη αυτη η εικονα λοιπον ειναι η αλληγορια του σχολειου μας!Πρωτοι παθοντες,οι καημενοι οι καθηγητες!Φετος νταιλικι πουλαει μονο ο διευθυντης!Οι μονες αντιδρασεις που προλαβαινουν να εχουν αυτοι περιοριζονται στις λιποθυμιες,στην ανοδο της πιεσης,στο κοκκινισμα (λογω νευρων),στον ιδρωτα (λογω φοβου) και λοιπες παρομοιες αντιδρασεις...Σε καθε συνελευση τους πλεον φροντιζουμε να εχουμε καλεσει ασθενοφορο για περιπτωση αναγκης!Δεν την ξαναπαταμε σαν πρωταρηδες!

Οι κουβεντες τυπου "μην με ξαναπροσβαλλεις ετσι","αλλου οι κομπλεξισμοι σου" πανε κι ερχονται μεταξυ καθηγητων και διευθυντη!Η σχεση τους δεν ειναι σχεση συνεργασιας,αλλα δρασης-αντιδρασης...Λεει/κανει δηλαδη καποιος κατι,αντιδραει ο αλλος και παει λεγοντας!

Εμεις βεβαια σαν μαθητες γελαμε με τον Λουσιφερ!Τον κοροιδευουμε πισω απτην πλατη του,τον δουλευουμε,τον "γραφουμε" και διαφορες αλλες μαθητικες συνηθειες!Δεν ειναι ομως και λιγες οι φορες που η επιδειξη δυναμης κι η πραξικοπηματικη,φασιστικη,μοναρχικη,διδακτορικη συμπεριφορα του μας βγαζει απ τα ρουχα μας!Τα καθημερινα κυρηγματα,το πρηξιμο για τις απουσιες-ακομα και στο γραφειο του μας καλουσε εναν,εναν για να μας επιπληξει προσωπικα-κτλ δεν μας αφηνουν κι αδιαφορους!

Φαινεται πως ο real Λουσιφερ γυρισε προσωποποιημενος με τη μορφη του διευθυντη μας για να παρει την εκδικηση του.Κουραγιο σ ολους τους εμπλεκομενους και τους ομοιοπαθοντες!Εχετε την κατανοηση μου!

Καθ οτι αναφερομαι σε φανταστικα γεγονοτα τυχον ομοιοτητες με προσωπα και καταστασεις θα παρακαλουσα πολυ να μη ληφθουν υποψιν.
Ευχαριστω!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλασα, ιδίως με το "Λούσιφερ". Εύστοχο!

Καλή εκδρομή να έχετε! Φαντάζεσαι να συνοδέψει ο Λ? Ε,ρε γλέντια...

Manita! είπε...

Αγαπητη Ροδαυγη,ευχαριστω πολυ για το σχολιο!Ετσι παιρνω κουραγιο για να συνεχισω.
Οσον αφορα τον Λ. εκει κι αν χρειαζεται κουραγιο!!!Για να πιασει η ευχη σιγουρα δεν πρεπει να συνοδεψει αυτος..!Αλλιως...ποιος την σωζει την καημενη την εκδρομη κι εμας μαζι!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ δε θα ήθελα να δουλεύω στο σχολείο σας...

Πολύ ωραίο μπλογκ μικρή, να το συνεχίσεις!

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης είπε...

Ροδαυγή, επειδή εγώ τυχαίνει να δουλεύω στο σχολείο αυτό πες στη φίλη σου τη Μανιτάριους, να στρωθεί στο διάβασμα όσο είναι καιρός. Κάτι ξέρω που σου λέω...

Manita! είπε...

Ροδαυγη μην τον πιστευεις...!Ο κυριος px επιδιωκει να αμαυρωσει το προσωπο καλης μαθητριας που εχω επιδειξει μεχρι τωρα!Ε κυριε px;;

holyme είπε...

Θού Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου...εδώ δεν θέλουμε σύμβουλο..εξορκιστή χρειαζόμαστε!Keep up the good work μικρή. Συμβουλές για blogs και άλλα τέτοια την ερχόμενη τρίτη...αν και δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με υπολογιστές, πράματα του Σατανα είναι αυτά ...:-)

AirScorp είπε...

Απεταξάμην το σατανά;;; Απεταξάμην!!!!