Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ολοι εχουμε ευθυνη.Αλλα λιγοι την αναλαμβανουν και οι υπολοιποι λογοκρινουν...

"Οι αλητες,οι αναρχικοι,οι κομουνιστες,τα καθαρματα οι κουκουλοφοροι...καψαν την ελλαδα μας...Βρηκαν ευκαιρια να καταστρεψουν"
Αυτα ακουω πολυ συχνα τις τελευταιες μερες...και οργιζομαι...Καλα την καναν την ελλαδα και την καψαν.Καλα καναν και λιθοβολησαν τους αστυνομικους...Καλα κανουμε και ξεσηκωνομαστε...Και οχι δεν κανουν καλα οσοι ειναι ακομα στα σπιτια τους και κατηγορουν δια του καναπε...Δεν κανουν καλα που απλα παρακολουθουν σαν ακροατες και επικριτες...Οταν η οποιαδηποτε εξουσια φτανει στο σημειο να σηκωσει το οπλο και να αφαιρεσει μια αθωα ζωη ολοι εχουμε ευθυνη...εχουμε γιατι δεν ξεσηκωθηκαμε πριν απ αυτο.οταν ολοι ξεραμε πως δεν υπαρχει κανενα μελλον και κανενα παρον.Οταν βλεπαμε οτι η καθε εξουσια σε καθε ευκαιρια μας ποδοπατουσε.οταν συνειδητοποιουσαμε οτι αυθαιρετει ασυστoλα...και τωρα που εξεγειρομαστε διοτι εχουμε το καθε δικαιωμα καποιοι αντιπαρατασσονται.Γιατι?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Μανίτα,

Καταρχάς να δηλώσω πως το κόκκινο χρώμα με ...σκιάζει αρκετά.
Δεν είναι το χρώμα της καθαρότητας αλλα δείχνει συναισθηματικό γράψιμο, κάτι όχι αναγκαστικά κακό αλλά πολλές φορές παραπλανητικό.

Ο βανδαλισμός είναι μια άθλια μορφή εκδήλωσης της οργής. Αυτός που καταστρέφει την ίδια του την χώρα είναι στυγνός δολοφόνος.

Ο μόνος τρόπος που θα αποδεχόμουν μια τέτοια πράξη θα ήταν αυτή της καταστροφής προσωπικής(τους) περιουσίας.
Να καταστρέψουν δηλαδή και να κάψουν τα ίδια τους τα υπάρχοντα. Τότε θα ήταν προσωπικός πόνος και ταυτόχρονα κοινός για όλους μας, γιατί τέτοιες πράξεις αγγίζουν.

Δεν ξέρω πως να κλείσω..μάλλον έχω σταματήσει να σκέφτομαι σωστά..ας πω απλά πως για να γίνουν αλλαγές χρειάζεται αυτοθυσία και όχι θυσία άλλων.. πολιτικών, περιουσιών, ιδεών. Είμαστε μαζί και στην ζωή και στον θάνατο και για να γίνει κάτι σωστά πρέπει να το κάνουμε μαζί, οργανωμένα και σίγουρα...όχι με ακραίο τρόπο.

Φιλικά.